Érdekes kép jelent meg róla

Stohl András színészként és műsorvezetőként igen ismert személyiség, tehetsége vitathatatlan. Azonban magánélete sokszor nagyon zűrös volt, több válás áll már mögötte. Ma már nyílt titok az is, hogy alkoholfüggősége miatt okozott súlyos közlekedési balesetet, mely okán néhány éve 11 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, melyből 5 hónapot ténylegesen a rácsok mögött töltött. Nehéz időszakot élt át, de végül talpra állt és napjainkban sikeresen veszi az akadályokat, mely az élet gördít elé. Elítélése kapcsán megfogadta, hogy soha többé nem hajlandó rabruhába bújni, többször nem fog törvénysértés elkövetni, azonban nemrég érdekes fotót mutatott meg a Blikk. Ezen rabruhában látható a börtönben. De semmi pánik! Csak egy szerep kedvéért öltözött az elítéltek formaruhájába. 

A Valami Amerika 3 című film rendezője kérte fel a kissé kínos szerepre. Stohl igent mondott a felkérésre, bár kellemetlen emlékeket hozott felszínre a börtöncellákban eltöltött jelenetek sora, mégis jól vette az akadályokat. Az alábbiakat nyilatkozta az újságíróknak:

...bevallom, volt egy pillanat, ami lelkileg egy kicsit megviselt. Annak idején, amikor szabadultam, megfogadtam, hogy soha többet nem veszek fel ilyen holmit, de lám, a sors különös fintora úgy hozta, hogy mégis.

A február 15-én mozikba kerülő film majd igazolja helytállását. Itt megnézhetitek az előzetest is:

Forrás: Blikk.hu