A fényképész és a műsorvezető álma végre valóra vált.

Hatalmas álom vált valóra Nánásiéknál. A műsorvezető és a fényképész már hosszú ideje szerették volna megnyitni saját bisztrójukat, ez pedig most, a hosszú előkészületek után meg is valósulhatott.
'Nekünk korábban is egy romantikus elképzelés volt, hogy bisztrót nyissunk. Régebben lett volna rá lehetőségünk, de végül nem valósult meg. Túl nagy falatnak éreztük. De ez most egy pici hely, közel van, nyáron úgyis mindig lekötözünk a Balatonra. Felkutattuk a tulajdonost, és már elkezdődtek az előkészületek' - nyilatkozták pár hónapja.

Ördög Nóra az Instagramon jelentette be, hogy megnyitottak, és az elszomorító idő ellenére rengetegen tértek be hozzájuk, így a bejelentés is ezért csúszott egy napot.

'A helyzet az az, hogy szombaton végre megnyitottunk! Nem akartam rögtön nagy dobra verni, hadd legyen egy kis időnk belerázódni dolgokba... De annyira hihetetlen rohamban jöttetek már tegnap is, hogy nem is volt rá idő. Mocskos egy idő van, de itt forró a kávé, és meleg a péksüti - a csapolt sör meg hideg, ahogy kell. Szóval gyertek! Bakatonakarattyán a Strand utca és a Sirály utca kereszteződésében megtaláltok minket!'