Érdekes, amit a nagylánya, Luca gondol erről.

Az 52 éves színész harmadszorra is nősülni készül. A nagy nap akkor érkezik el, ha jelenleg épülő, Vicával közös, új családi házuk elkészül.

Stohl András magán­életéről évek óta alig hallunk. Az 52 éves művészre már rég nem jellemzőek a hangos bulik, sokat változott az elmúlt időkben. Igaz, továbbra is mániákusan dolgozik, de az előadások, forgatások után esténként már párjához siet haza.

Az elmúlt évek zajos történései és a fiatal Vica, akit a színház büféjében ismert meg, olyan látásmódot hozott a személyiségébe, amely kifejezetten jó hatással van rá. A színművész ugyan nem villog a kamerák előtt szerelmével, de többször méltatta már a nála 19 évvel fiatalabb lány bölcsességét. Így jogosan adódik a kérdés, hogy nem gondolt-e arra, hogy komolyabbra fűzze kapcsolatát az elbűvölő hölggyel.

– Lesz nősülés! Majd ha elkészül a ház... – szólta el magát Stohl András, aki mint megtudtuk, kedvesével építkezik. Belvárosi lakosként azonban némi félsz is van benne, mert előző feleségével, Ancsikával való válása után, elhagyva egykori fóti otthonukat hamar visszazökkent a városi életbe, megszokva munkája, a színház és minden más közelségét.

– Fura lesz újra kiköltözni vidékre, Szentendre felé. De a hely nagyon szép – mesélt új, készülő otthonukról a színész, akinek úgy fest, egy ötödik gyermek is benne van a pakliban. Utolsó találkozásunkkor ugyanis kérdésünkre – Terveznek-e babát Vicával? – sejtelmes mosollyal az arcán tért ki a konkrét válasz­adás elől. A napokban, legújabb filmje – FOMO Megosztod, és uralkodsz – premierjén jelent meg, ahová nagylánya, Luca mellett szerelme, Vica is elkísérte.

A színész évek óta féltett kincsként őrzi a nyilvánosság elől a barna szépséget, akiről még a kamerák kereszttüzében, interjúk és dedikálások közepette sem vette le a szemét. Tagadni sem tudták volna, itt bizony szerelem van a levegőben, Stohl és az ő Vicája úgy omlottak egymás karjaiba, mint egy romantikus film végén a főszereplőpáros. A négy éve tartó románcnak pedig úgy tűnik, Stohl Luca is nagyon örül.

Stohl András első házasságából született első lánya lapunk szeme láttára köszöntötte nagy öleléssel édesapja csinos kedvesét, aki szintúgy örömmel viszonozta az üdvözlést, majd egy kis csevej után cuppanós puszikkal búcsúztak. Luca a Borsnak meg is erősítette a tényt, hogy a pletykákkal ellentétben semmilyen széthúzás nincs a családban. Édesapja mind a négy gyermeke, két exe és a jelenlegi párja is a legnagyobb tisztelettel, szeretettel viszonyul egymáshoz.

– Az édesapám felnőtt ember, és ez az ő élete, az ő döntése. Ahogy ő en­gem, én is támogatom őt mindenben, csak egy a lényeg, hogy boldog legyen – mondta Stohl Luca.