Erre nem mondhatott nemet

Győzike és családja az utóbbi időben rengeteg problémával került szembe, többek között a NAV lefoglalása, Bea betegsége, valamint lányuk, Evelin bírósági ügye - melyről korábban mi is beszámoltunk - is ezek között szerepel. Bea asszony nemcsak férje okán szerepel rengeteget a televízióban, hanem saját jogán is, hiszen nem is olyan régen megnyerte a TV2 Konyhafőnök VIP műsorát. Bea már 17 éves kora óta háziasszonyként napi szinten főz, imádja a gasztronómiát. A megnyert műsor után elhatározta, hogy ezen a területen fogja munkáját folytatni, gasztroblogot tervez indítani.

Most hatalmas felkérést kapott, hiszen a Konyhafőnök következő évadában ő is zsűritag lesz. Erről így nyilatkozott a Blikknek:

– Nagyon örülök, hogy egy ilyen sikeres és népszerű szériában szerepelhetek, ráadásul zsűritagként. Komoly kihívást jelent a feladat. 17 éves korom óta napi szinten főzök, háziasszonyként figyelem majd a versenyzőket, és azt is tudom, hogy mit éreznek, mi mindenen mennek át a főzések alatt. Számomra megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és így van ezzel a családom is. Nincs olyan, hogy nálunk féltékeny legyen valaki a másikra, mert szerepel egy nívós műsorban.

A többi zsűritag is nagy örömmel veszi Bea szereplését, szerintük kell egy új vonal, amivel nemcsak az ételek külső megjelenését, kivitelezését pontozzák, hanem egy fogyasztó szemszögéből is elemezhetik azokat.

Sok sikert kívánunk Bea asszonynak, megérdemli saját jogán a sikert!