Figyeld meg és olvasd el, hogy ez alapján mi derül ki rólad!

Te vajon hogy szorítod ökölbe a kezed?

Ha az A-t választottad

Erős képzelőerőd van, de ehhez nagyon érzékeny természet tartozik. Szeretsz segíteni az embereknek, mások szenvedélyes és szórakoztató embernek ismernek téged, akiknek mindig helyesek a megérzései. Néha kicsit túlpörögsz, sok az energiád, emiatt sokszor türelmetlen lehetsz. Mindenre kíváncsi vagy, ami a világban történik, és vágysz arra, hogy mindenki tisztelettel bánjon veled. Élvezed az életet, nem kellemetlen számodra, ha szívességet kell tenni valakinek.

Ha a B-t választottad

Számos területen rendkívül tehetséges vagy. Nyitott és barátságos természeteddel rengeteg embert magadhoz tudsz vonzani. Példás a nagylelkűséged, intelligenciád, magabiztosságod, nem vagy rest keményen dolgozni a céljaidért. Kemény külsőd, azonban érzékeny belsőt takar: sajnos ezt a tulajdonságod sokan kihasználják.

Ha a C-t választottad

 

Szellemes vagy és kreatív, nagyon jó a kommunikációs képességed: gyorsan kapcsolsz, jól írsz. Mindig pörög az agyad valamin. Okos, elbűvölő és logikus gondolkodású embernek ismernek. Habár sokszor inkább  csöndben maradsz és nem szólsz hozzá az adott beszélgetéshez, azért ez nem jelent gondot számodra, saját kis világodban is jól elvagy. Senkit nem akarsz megbántani, inkább feláldozod magad. Némi függetlenségre, rugalmasságra és megvalósítható álmokra van szükséged.