Reese Witherspoon jól reagált a fotóra

Rengeteget nevettünk az elmúlt években a Photoshop programmal módosított fotókon. Megszokott már, hogy a fotósok ezzel a programmal javítják fel a fényképek minőségét, eltüntetve ezzel az apróbb hibákat, korrigálva a fényviszonyokat. Azonban sok esetben ennél jóval többet is tesznek, például alakot formálnak, vagy testrészeket helyeznek át előnyösebb pozícióba. A Vanity Fair magazin is alkalmaz Photoshop technikát, azonban a legutóbbi képeiken nagy baklövéseket követtek el.

12 világsztár állt modellt számukra, többek között Tom Hanks, Robert de Niro, Nicole Kidman. A fotókat eddigi munkájáról méltán híres Annie Leibovitz készítette. Néhány képen kisebb csoportokban álltak modellt a fényképezéshez a sztárok, míg volt egy közös fotó, ahol mindannyian együtt szerepeltek. Azonban kínos bakik sorozatát lehet felfedezni a végső fotókon. A közös képen Reese Witherspoon véletlenül kapott egy plusz lábat. A színésznő humorát most sem tudta megtagadni, amikor kommentelte Facebook oldalán a fotót: 

Nos, azt hiszem most már mindenki tudja. Három lábam van. Remélem még így is el tudtok fogadni....

Egy másik fotón Reese mellett Tom Hanks és Oprah Winfrey is látható, méghozzá utóbbi kicsit furcsa módon. Oprah a szorosan mellette ülő Reese derekát fogja, vagy inkább az ölében nyugtatja kezeit. Mindenki döntse el maga, hogy Oprah három kézzel született, vagy egyszerűen a Vanity Fair-nél dolgozó kollégák végezték rosszul munkájukat. A magazin nem győz elnézést kérni és szégyenkezni az említett fotósorozat miatt.