Úgy érzi összeomlás szélén az élete

Mint azt korábbi cikkünkben már megírtuk, gyermeke születése után nemsokkal elhagyta családját Kerényi Miklós Máté az Operettszínház jeles tagja. Hamarosan a válóper is elkezdődik. Kiskeró felesége Dancs Annamari rengeteg helyen elmondta csalódottságát azzal kapcsolatban, hogy az alig pár hónapos kisfiúval magára hagyta a színész. Bár gyermeke örömet visz életébe, mégiscsak édesapja folyamatos jelenléte nélkül kell majd felnőnie.

Eddig Kiskeró nem nyilatkozott csúfos megfutamodásáról, most azonban a Frizbi című műsorban előadta a történet saját verzióját:

– Annamariban van több indulat, de ez természetes, azt hiszem. Én hoztam egy döntést tulajdonképpen az ő feje fölött egy pillanatban, amikor azt éreztem, hogy én ezt nem tudom tovább csinálni. Csak kudarcként tudom megélni ezt a helyzetet. Nem vagyok túl a szakításon, ez hosszabb idő lesz, nekem is meg kell élnem, el kell temetnem, nagyon sok mindent meg kell oldanom összeomlani látszó életemben.

 Kerényi állítása szerint nem igazak a pletykák, miszerint 18 éves kolléganője szerelme miatt hagyta ott családját. Mindenesetre gyermekét és Annamarit továbbra is támogatja úgy anyagilag, mint érzelmileg. Elmondta, hogy jelenleg is ő fizeti a színésznő albérletét és azon van, hogy mielőbb stabil otthont biztosítson számukra.

Ez vajon mennyire boldogítja Dancs Annamarit, aki egyedül volt kénytelen maradni a pici babával?