„Számos alkalommal került megalázó helyzetekbe, többször mi is tanúi lehettünk, ahogy vállalhatatlan módon kommunikáltak vele, akárcsak mindannyiunkkal” – árulta el egy kollégája.  

Szinetár Dóra becsapta maga mögött az Operett ajtaját, és nem kívánt reagálni a felmondása körüli megjegyzésekre. Sőt egyelőre azt sem árulja el, hol láthatja ősztől a közönség.

„Kaptam egy nagyon megtisztelő ajánlatot, (…) remélem, hogy ezzel a váltással egy sokkal boldogabb és nyugodtabb korszak kezdődik a színházi életemben” – nyilatkozta szűkszavúan.

A döntés hátterében az állhat, hogy a  információi szerint az új vezetés nem tartja fontosnak a musicalműfajt, egyre kevesebb az ilyen előadás, bemutató, még ha ez azzal is jár, hogy a közönségszám jelentősen megfogyatkozott. Az új tervekből kiderült, hogy márciusig nem is kapott volna új feladatot Szinetár Dóra, tavaszig havonta egyszer lépett volna színpadra anyaszínházában -írja a Story magazin.

Valószínű, hogy azért került parkolópályára, mert többször hangot adott a belső problémáknak. „Az itt töltött évek során számos alkalommal került megalázó helyzetekbe, többször mi is tanúi lehettünk, ahogy vállalhatatlan módon kommunikáltak vele, akárcsak mindannyiunkkal” – árulta el egy operettes.