Bűntársa alkoholizmussal is vádolja a színészt

Oszter Sándor legendás alakításaira az idősebb generáció szinte valamennyi tagja emlékszik. Napjainkban szerepei helyett peres ügyeivel hívja fel magára a nyilvánosság figyelmét. Nemrégiben a diósjenői házához tartozó területen folytatott munkálatok miatt került a lapok címoldalaira, hiszen a település lakóinak állítása szerint a telkén végzett munkák miatt fog kis tavukból a víz eltűnni. Nem ez volt az első eset, hogy gondjai merültek fel, hiszen 2016-ban ittas vezetés miatt közmunkára ítélték, majd nem sokra rá befolyással való üzérkedés lett ellene a vád. A most már bírósági szakaszban lévő perben akár négy év börtönbüntetést is kiszabhat a bíróság Oszter Sándorral.

A Kossuth díjas művész értetlenül áll a vádak előtt, erre most az egyik bűntársa alkoholizmussal és feleségveréssel vádolja őt. Ezt a színész és felesége is cáfolja.

Nem vagyok alkoholista! Nem tagadom, előfordult, hogy ittam, de ki nem? Sosem voltam beszámíthatatlan tőle. De az, hogy problémám volt az itallal, baromság, ráadásul két éve egy korty alkoholt sem ittam. Idegileg is kikészít ez az ügy, az ügyvédem megteszi a szükséges jogi lépéseket' -

nyilatkozta a sztár, aki bízik az igazságszolgáltatásban és várja a számára kedvező ítéletet. 

Forrás: life.hu