Gabi anyja, Erika a Best magazinnal mesélt erről a különleges helyzetről.

'Valóban így volt. Sokszor mondtam a lányomnak, nincs az rendjén, hogy otthon ül velem. Nem jó az neki, hogy csak keresztrejtvényt fejt az anyjával, és együtt sírdogálunk a romantikus filmeken. Az járt a fejemben, hogy ez a fiú már érett, 36 éves, és pontosan tudja, mit jelent az ismertség, ami hatalmas előny, ugyanis Gabinak nem volt könnyű hírességként ismerkedni, ami szerintem nőként még nehezebb. Úgy látom, Gáborral nagyon jól megtalálták egymást'

Gabi úgy érzi, minden a helyére került az életében, így fogalmazott:

'Most, harmincéves koromra érzem úgy, hogy a sok-sok különböző stílusból és élethelyzetből csak azokat hoztam magammal, amik a személyiségem lényegi részei. Ezért lehetséges, hogy elmondhatom magamról: kerek egész lettem, a szakmai és a magánéletemben is harmónia van körülöttem. 
Már több mint fél éve vagyunk együtt, amit úgy fogalmazok meg inkább: fél éve újra léleKzem. Ha az ember nincs jól, magányos, keresi az útját, akkor valahogy beszorul a lelke, fulladozik, elfogy körülötte a levegő, de amikor megérkezik az életébe az az ember, akire várt, akkor minden éltettel telik meg, és ismét tele lesz energiával. Én ezt éltem meg Gáborral. Abban, hogy összejöttünk, édesanyámnak is nagy szerepe volt, tulajdonképpen neki köszönhetem ezt a szerelmet -mondta el az örömhírt Gabi.