Erre nem számított a mindig jókedvű énekes!

Az énekes tavaly januárban olyan súlyosan megütötte a karját, amikor a saját udvarában elesett, hogy meg is kellett műteni. „Ahogy az orvos elkezdte óvatosan nyomkodni, azt hittem, ott maradok, úgy fájt. Rögtön elküldött röntgenre, ott derült ki, hogy nem csak simán megütődött a vállam, hanem csúnyán ki is ficamodott” – emlékezett vissza Koós, akit a beavatkozás után is sokáig gyötört a fájdalom, de akkor még úgy tűnt, a gyógytorna majd megteszi a hatását, vagyis minden olyan lesz, mint a baleset előtt.

Miután véget ért a több hónapig tartó rehabilitáció, otthon kellett folytatnia a tornát, ám a karját már nem tudta a hasánál magasabbra emelni. Majd visszament az orvoshoz, és akkor jött a hidegzuhany: a szakemberek semmit sem tehetnek érte. A hír nagyon elszomorította Koóst, aki köztudottan imád vitorlázni, ám a karja miatt már képtelen egyedül vízre szállni.

„Amikor meghalt Bajor Imi barátom, először nem akartam többet vitorlázni, mert sokszor mentünk a hajómmal együtt. De aztán rájöttem, éppen az tesz jót, ha vízre teszem a vitorlást. A kezem miatt tavaly nyáron összesen kétszer voltam kint, akkor is a lányomékkal” – mesélte az énekes, akinek a lánya már gyerekkora óta vele tartott a fedélzetre, sőt, mindent meg is tanult a hajókkal kapcsolatban. „Így már nem ugyanaz, ha nem én irányítom” – jelentette ki Koós, aki még focizni sem mer a balesete óta, mert attól fél, ha elesik, esetleg lebénul. 

Forrás: Blikk