A rémült apa felvette a tányért és poharat dobáló kísértetet...

Ian Hawke élőben közvetítette a Facebook-on, amint a házában lévő szellem poharat és tányért dob felé.Több százan figyelhették meg az eseményt a közösségi hálón keresztül. A Londonban élő férfi két héttel korábban már megtapasztalta a szellem tevékenységet otthonában, ezért elhívta magához Danny Taylor paranormális nyomozót, aki a videó készítése alatt méréseket végzett és megpróbálta megnyugtatni a kétségbeesett férfit. 

Miután a kávésbögre elrepül az asztalról Ian hitetlenkedve mondja, vajon mi történt, hogyan eshetett le a csésze.A szellemvadász szakértő szerint a poltergeist csak reagált a férfi hívására. Ian ekkor már teljesen kétségbeesve akarja elhagyni a házát. Danny próbálja az apát csillapítani. A videón látható, ahogyan a csésze után a tányér is leesik az asztalról.


Ian ekkor megpróbál kommunikálni a szellemmel, aki válaszként hatalmasat dob újra a csészén. A férfi rémületében felsikolt. Az események után a családapa közölte, hogy ő nem bír tovább ebben a házban élni és az egész életét megváltoztatta az ami történt.