A játékmesternek vannak tabutémák. Ilyen a családja.

Gundel Takács Gábornak három gyereke van, ám Annáról, Bencéről és Gergelyről ritkán beszél, akárcsak feleségéről, Ágotáról. A televíziós műsorvezető most megtörte a csendet és elárulta, mi a boldog és hosszú házasság titka.

A műsorvezető immár 28 éve él boldogan feleségével, szerint a jó kapcsolat titka, hogy nem szabad a párunkat a saját dolgainkkal leterhelni, és mindig őszintének kell lenni. Ha valaki nem tartja ehhez magát, akár a legbiztosabb kapcsolat is zátonyra futhat - véli a műsorvezető.

'Úgy gondolom, nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni, és nem kell mindig minden szituációban az embernek a másikból a saját igazságát kisajtolnia. Hanem hagyni kell néha, ha fáradt, ha rossz napja van, akkor a vita helyett és a saját igazság helyett meg kell ölelni, vagy vinni neki egy pohár pezsgőt' - mondta Gundel Takács Gábor a Spektrum Home csatornán látható Tesztbeszéd című műsorban.

'Ki kell fejezni az érzéseinket. A lényeg, hogy nem kell minden szituációban meccselni vagy rivalizálni. Pontosabban nem kell mindig magunk alá gyűrni a másikat, mivel ha ez sikerülne, vége lenne a kapcsolatnak. Másrészről pedig őszintének kell lenni, és én ehhez tartom is magam, abszolút őszintének kell lenni' - vallotta be a műsorvezető, de azt mondja, néha elmegy egy egy kegyes hazugság.

'Pontosan tudjuk a hazugságokról, hogy vannak persze, úgynevezett kegyes hazugságok is' - tette hozzá Gundel Takács Gábor.