A rap­per a kor elő­re­ha­lad­tá­val egyre csa­lád­cent­ri­ku­sabbá válik.

A napokban ünnepli nyolcadik évfordulóját Majka és kedvese, Dundika. A pár kapcsolata sok szempontból még mindig a régi, ám van, ami az idő előrehaladtával megváltozott.

Hajni szerint a rapper manapság már többre értékeli az esti családi programokat, mint a vad, éjszakai bulikat. Ez főleg azóta van így, hogy a belvárosi lakásukból családi házba költöztek.

'Ez a hely igazi paradicsom mindannyiunknak, ahová imádunk hazajönni, és ahonnan egyre nehezebb eltávolodni. Persze, mindez nem lenne, ha nem születtek volna gyerekeink' - mondta el a Story magazinnak a kétgyermekes anyuka, aki úgy érzi, az utóbbi időben felértékelődtek az együttléteik. 

'Már nem akar sehová menni, a gyerekeivel foglalkozik és persze velem. Esténként meg, amikor Olivér elaludt, kiülünk hármasban a teraszra, sütögetünk, beszélgetünk, mindenkin érezni a békét és a boldogságot.Ezeket a meghitt pillanatokat nem adnám semmiért, és Peti sem' - fogalmazott Hajni.

A szerelmesek a héten ünneplik a nyolcadik évfordulójukat, aminek alkalmából vacsorázni mennek majd kettesben, az az este pedig csak az övék lesz.