Még csak 15 éves volt, ami­kor a szí­vébe zárta őt az or­szág.

 

Még csak 15 éves volt, ami­kor a szí­vébe zárta őt az or­szág. Azóta azon­ban sok min­den meg­vál­to­zott..

Molnárlegényként éldegél a szerbiai Csantavéren az egykori 'kis mesemondó', Utasi Árpi, aki 2009-ben megnyerte az egyik tehetségkutatót.


Mesét már csak nagyon ritkán mond, inkább minden reggel biciklire pattan, és 24 éves családfenntartóként elbringázik a malomba, hogy segítsen eltartani súlyos beteg nagyszüleit és kishúgát, Melánit.

Árpi és családja annak idején a nyereményautó árából egy öreg házat vett, az első helyért járó díjat pedig befektette. Hat és fél hold földet vett belőle, amit kiadott haszonbérbe. Cserébe kukoricát kap, azzal etetik otthon a jószágokat.

De vajon mi a helyzet a szívügyekkel? Nos, abban nincs szerencséje az egykori kis mesemondónak, igaz, lehetősége sincs nagyon az ismerkedésre, legfeljebb a szomszédos falu diszkójában találhatna egy hozzá illő lányt.

'Tavaly összejöttem Dorisszal, de még odáig sem jutottunk hogy az életemről meséljek neki. Hogy miért szakítottunk? Mert nem tudtunk megegyezni, hogy melyik kávézóba üljünk be. Azóta nincs szerencsém a lányokkal, aki nekem tetszik, az észre sem vesz engem'

Forrás: Ripost

- mondta a Story-nak Árpi, aki már azon is elgondolkodott, hogy világgá megy, vagy legalábbis nővéréhez hasonlóan ő is külföldre költözik.