Az anyja azt akarta, hogy a tudása által legyen híres, de a sors másként határozott.

A pakisztáni tinédzser rugalmassága hihetetlen. A Karacsiban élő 14 éve Muhammad Sameer Khan elképesztő dolgot tud, 180 fokban el tudja fordítani a fejét kezének segítségével.

Ezt a lehetetlennek tűnő műveletet főként nem az anyatermészet adta tehetségének köszönheti, hanem a rengeteg gyakorlásnak. Elmondása szerint hat vagy hét éves korában látott egy horror filmet, ahol a színész úgy nézett hátra, hogy a fejét teljesen elforgatta. Ez nagyon meglepte, de elhitte, hogy képes rá és elkezdte próbálgatni ő is. Persze mikor az anyja meglátta, rögtön kapott egy hatalmas nyaklevest és megtiltotta neki, hogy továbbra is próbálkozzon.

Muhammad rugalmassága a testrészeire is kiterjed, mely képességeit a tánccsoportjában is kihasználja. A fiúnak hamar fel kellett nőnie, mivel édesapja megbetegedett, így a srác otthagyta a sulit és most teljes idejében a tánccsoporttal jár fellépni és így keres pénzt. Sajnos a családnak nincs lehetősége más bevételt szerezni, így egész évben dolgozik. Szeretné, ha testvérének nem kellene befejezni az iskolát idő előtt, ezért is támogatja fellépéseivel a családját. Nagy álma, hogy egyszer filmben is szerepelhessen és megmutathassa színjátszó tehetségét is.

És most lássuk az elképesztő mutatványt! - Csak erős idegzetűek nézzék végig a videót!