Ez vár az egyes csillagjegyekre.

Április 19-én a Nap belép a Bika csillagjegybe és innentől kezdve úgy fogjuk érezni magunkat, mintha valósággal újjászülettünk volna. Ha eddig voltak is kétségeink, most rá fogunk jönni, hogy a világ nagyon is jól működik. Tele leszünk tervekkel, energiával, és mindent támogatást megkapunk ahhoz, hogy álmainkat valóra váltsuk.

Nézzük, mit üzen az Univerzum a csillagjegyek számára!

Kos

Nyisd ki a szíved, és fogadd be az előtted álló időszakot. Ne állj ellent, fogadd el, ami történik, és légy hálás azokért a kis dolgokért, amelyek mosolyt csalnak az arcodra.

Bika

Pozitív energiák szabadulnak fel most körülötted, használd ki! Tele leszel optimizmussal, élni akarással, és szeretettel árasztod el azokat, akik a legközelebb állnak hozzád. Te leszel az őrangyal a családod számára.

Ikrek

Ne add fel, harcolj azért, amire a legjobban vágyik a szíved. Tervezz, higgy az álmaidban, és addig ne add fel, míg meg nem valósul az, amire vágysz.

Rák

Minden, ami most zajlik körülötted, a jövőre készít fel. Minél hamarabb elfogadod a jelent, annál közelebb kerülsz a szépséges jövőhöz.

Oroszlán

Lassíts egy kicsit, és dolgozz azon, hogy megváltozz, mert különben a múlt mindaddig ismétli önmagát, amíg rá nem jössz, hogy a változás veled kezdődik. Próbálj azokra a dolgokra koncentrálni, amik boldoggá tesznek.

Szűz

Itt az ideje, hogy feladd az állandó elvárásaidat, hiszen a jövő kiszámíthatatlan, és könnyen csalódást okozhat. Fordítsd a figyelmed a jelen pillanatra, ez az egyetlen dolog, ami igazán számít.

Mérleg

Próbáld minél hamarabb megérteni és elfogadni, hogy nincs hatalmad megváltoztatni a világ dolgait. Tanulj meg inkább hálás lenni azokért az apró szépségekért, amelyek most jelen vannak az életedben.

Skorpió

Ne feledd, hogy minden okkal történik. Tégy egy lépést hátra, és engedd, hogy az Univerzum végezze a dolgát. Maradj megfigyelő! Válaszd a boldogságot, akkor is, ha nehézségekkel szembesülsz.

Nyilas

Tanulj a hibáidból, és próbálj másképp cselekedni, ha következőkor egy hasonló problémával találkozol. Éld az életed, kövesd az utadat, de maradj alázatos minden körülmények között.

Bak

Ez egy igen nehéz időszak, de nem jelenti azt, hogy az egész életed ilyen lesz. Próbáld megbecsülni az élet kis dolgait, légy hálás minden gyönyörű pillanatért. Értékeld azokat a dolgokat, amiket sikerült elérned, légy boldog!

Vízöntő

Élvezd az életet a szeretteid körében, ha másképp most nem megy, virtuálisan tartsd velük a kapcsolatot. Mondogasd magadnak minél többször, hogy minden rendben van, tudatosítsd, hogy a jelen pillanat a legfontosabb.

Halak

Ne élj a múltban! Az összes dolog, ami eddig történt, segített abban, hogy eljuss odáig, ahol most vagy. Minden a legnagyobb rendben van, légy egy kicsit türelmesebb!