Néha színlelt a boldogság a reality show műsorokban szereplő családoknál is.

1. Duggar család
A TLC-n sugárzott 19 gyermekes szuperkonzervatív keresztény familia történetét már nem láthatjuk, mivel a legidősebb fiúról kiderült, hogy kiskorú lánytestvéreit molesztálta, és szexfüggő. A család a botrány elkerülése érdekében hónapokig titkolta a fiú tettét, azonban egy hacker támadás során feltörték az egyik legnagyobb amerikai kurtizán honlapját, ahol fizető ügyfélként Josh Duggar neve is előkerült.

A tavaly augusztusi események hatására a fiatalember rehabilitáción esett át, így most már gyógyultnak minősül szex függőségétől. A család azonban nem fogadta kitörő örömmel, féltik a kiskorú gyermekeket és nem tudják elfogadni szigorú vallási nézeteik mellett a fiú tetteit.

2. Feleségtársak - Kody Brown négy élete
A furcsa házasságoknak se szeri, se száma Amerikában, azonban a többnejűség még ennek az országnak több államában is elfogadhatatlan. Kody Brown mégis négy feleséggel és összesen 17 közös gyermekkel büszkélkedhet. A nagy család történetét a TLC műsorai között láthatjuk. Sokszor nehéz helyzetbe kerül poligamista Kody és feleségei. A fundamentalista mormon felfogás szerint ők így együtt mind nővérek.

Aki nézi a sorozatot, még az sem lehet tisztában azonban a család egyik titkával, méghozzá azzal, hogy Kody két felesége már a házasság előtt is ismerték egymás. Janelle Brown a negyedik asszonyka nem első házasságát ülte Kodyval, hiszen korábban Adam Clark Barber felesége volt, aki történetesen Meri Brown testvére. A házasság csak két évig tartott, mivel Janelle megismerkedett Kodyval és halálosan beleszeretett. És mindez már akkor történt, mikor a tévé már leforgatta az első évadot a családdal.


3. Roloff család - Pöttöm óriások
Bár a család nem minden tagja alacsony növésű, mégis sok évadon át figyelhettük mindennapjaikat. Amy és Matt, valamint négy gyermekük rengeteg élményt és viszontagságot átélt az évek során Zack, aki szintén alacsony növésű, már megtalálta a boldogságot, mikor 2015-ben feleségül kérte barátnője Tori kezét. A lány átlagos, 163 cm magasságú, míg Zach csupán 132 centire nőtt. A család másik fia Jacob azonban úgy tűnik sosem érezte jól magát a kamerák kereszttüzében és mára elidegenedett a családtól.

Nem szerepel az újabb részekben, sőt egy tavalyi Twitter üzenetében arról beszélt, hogy őt a szülei kihasználták és pénzt csináltak a show-ban való megjelenésével. A ma már 19 éves fiú nem fejezte be a középiskolát, más államba költözött és nyíltan dicsekedett marihuana fogyasztásával is. Édesanyja mégis csak annyit üzent neki, hogy fantasztikus fiú.