Még húsz éves sincs, de már kőgazdag

A 16 éves Robert Mfune elhatározta, hogy keres magának némi zsebpénzt, így elkezdett részmunkaidőben a lakóhelyéhez közeli McDonalds-ban dolgozni. Ekkor még senki nem gondolta a fiúról, hogy még 20 éves kora előtt milliomos válhat belőle, azonban a srác nem mondott le álmairól és keményen dolgozott. Persze nem a gyorsétteremben megkeresett aprópénzből váltotta meg a világot, hanem otthoni számítógépe segítségével elkezdte megtanulni a tőzsdézés alapjait.

Az értékpapírok adás-vétellel 17 éves korában kezdett igazán foglalkozni, ekkor édesanyja nevére nyitott egy fiókot, hiszen még nem volt nagykorú, így ő hivatalosan ezt nem tehette volna meg. A hamburgerek sütögetése mellett főiskolára is járt, ahol megtanulta a kereskedés fortélyait. 18 évesen mentora segítségével saját fiókot nyitott az online értéktőzsdén, ekkor már volt egy alap vagyona. Így mikor nagykorúvá vált már megvehette élete első Bentley autóját és édesanyja álmait is teljesítette a 130.000 fontos saját ház megvásárlásával.

Robert még nincs húsz éves, de már több lakóingatlant vásárolt Angliában és Dél-Afrikában, valamint kávézókba is fektetett pénzéből. Van egy autóflottája, mely 250.000 fontot ér és a Bentley-n kívül több márkás autó található benne. A 18 évesen még úgy gondolta minden évben vesz magának majd egy új autót, de a Bentley-t megszerette és egy évvel később úgy döntött, hogy megtartja, de bearanyozza azt, hiszen ez jelképezi sikerét.

Édesanyja nagyon büszke a fiára elért teljesítménye miatt, de az arany színű autót túl feltűnőnek találja. Persze az ifjú milliomosnak hirtelen rengeteg régi barátja jelentkezett, hogy fűzzék szorosabbra az ismertséget, de ő tudja kik az igaz barátok, akikre jóban rosszban számíthat. És hogy sose felejtse el honnan indult, a McDonalds-ban viselt egyenruháját bekeretezve házának falán helyezte el.


Forrás: dailymail.com