Használati tárgyak, amiket nem fogtok otthonról hiányolni

Kinek ne hiányozna a fürdőszobájából egy hatalmas taknyos orr! A kínai kisiparosok erre is gondoltak, és legyártották a szappanadagolóként funkcionáló műanyag orrot.
Ha igazán ínyencek vagyunk, akkor stílusosan zöld folyékony szappannal töltjük fel a készüléket, így lesz teljes az élmény.

Nem kell messzire mennünk további agyament ötletekért, csak a wc-ig, ahol a nagy dolgok születnek. Eközben pedig üssük el az időt egy kis minigolfozással. Szűk helyeken igazán praktikus játék, mivel nem kell messzire nyúlnunk a labdáért.

Maradjunk még a mosdóban, hogy jó képet vághassunk ehhez a polaroid fényképezőgép formájú wc papír guriga tartóhoz. Vigyázzunk melyik felünket mutatjuk felé!

Háztartásunk nem lehet teljes a halálfejes cukoradagoló kanál nélkül. Kiváló fogyókúrázók számára, hiszen egy kis kanálnyi cukor helyett, csak egy koponyányit kapnak.

Vége a magányos éjszakáknak, a szingli létnek, ha ezt a férfi pótló párnát választjuk társunknak ágyunkba. Több színben is megvásárolható, így minden este más pasi karjaiban alhatunk el.