A mobiltelefon használók számára nélkülözhetetlen kiegészítők gyűjteménye...

Az életünket megkönnyítő kütyük közül a mobiltelefont használók számára mutatunk néhány ötletet.

1. Minden nő küzdött már azzal, hogy mit csináljon a telefonjával, miközben a szatyrokat cipeli. A női táskákban lévő számtalan dolog között pedig, sosem találják meg a telefonjukat. Most itt a megoldás, mint egy gyűrűt, úgy viselhetjük kezünkön a mobilunkat.

2. Három az egyben, igazán ötletes kütyü férfiak számára. Sosem hagyjuk otthon a sörnyitót, a kulcsaink is meglesznek a kocsmázás után, hiszen a mobil töltőnket biztosan mindig magunknál tartjuk.

3. Vacsora közben sem kell elszakadnunk imádott telefonunktól, ha ezt az asztalra fogatható mobiltartó állványt használjuk. Csak az asszony ne osszon ki minket érte.

4. Ki ne küzdött volna már azzal, hogy össze-vissza lóg a fülhallgató zsinórja, mindenhová akaratlanul is beakadunk. Ennek a problémának a megoldására született meg ez az apró szilikon kütyü.

5. Imádni valóan feltűnő ez a villogó híváskijelző mobiltok. Minden trendi csajnak kell egy ilyen!

6. A jövő kedvenc kütyüje lesz, a mobiltelefonhoz csatlakoztató mini nyomtató. Fotóinkat akár azonnal kézbe is vehetjük, nem kell várnunk míg hazaérünk számítógépünkhöz.

7. Végül a nyár közeledtével az egyik leghasznosabb kiegészítő, a mobiltelefonra csatlakoztatható ventillátor. A telefon akkumulátorából táplálkozik, így vigyázzunk a feltöltésekkel.