A szerelem elmúlik, a tetoválás megmarad!

A tetoválás egy örök életre szól, gondolták akkor ezek a sztárok, amikor kedvesük nevét magukra varratták. Aztán a szerelem elmúlt, a tetkó megmaradt. Néhányan azonban úgy gondolták, hogy megszabadulnak a kellemetlen emlékektől és a szakítás után átszabatták testükre tetovált feliratokat. A modern technikának vívmányának köszönhetően, van aki a lézeres halványítással tüntette el a tetkót, de olyan celeb is van, aki átíratta azt.

Angelina Jolie - A színésznő 2000-ben viharos gyorsasággal megkötött házasságának emlékére tetováltatta férje, Billy Bob Thorton nevét egy sárkánnyal együtt bal vállára. Azonban amilyen hirtelen felvarratta 2002-ben olyan gyorsan el is tüntette azt onnan. Később jelenlegi férje és gyermekei születési helyének koordinátái kerültek az elfuserált tetkó helyére.

Denise Richards - Bond lányként megismert Denise 2002-ben tetováltatta bokájára szerelme és férje Charlie Sheen nevét. Miután 2005-ben csúnyán összevesztek a pénzügyek miatt, Denise lézerrel tüntette el volt férje nevét, helyére egy cuki tündér került.


Melanie Griffith - 18 évig tartó házasságának emléke volt Antonio Banderas nevének szívben való ábrázolása a színésznő jobb felkarján. 2014-ben a szerelem véget ért Melanie megpróbálta eltüntetni a tetoválást. A szív megmaradt, csak éppen Antonio neve tűnt el belőle.

Johnny Depp -  Mint ahogy korábban már beszámoltunk róla, a színész fiatal felesége, Amber Heard nemrégiben családon belüli erőszakkal vádolta meg Depp-et, emiatt csúnya válóper kezdődött közöttük idén májusban. A színész nem tétlenkedett, az Amber ihlette tetoválásait máris módosíttatta. Az ujjain található SLIM (vékony) szót, máris SCUM-ra varratta át, ami söpredéket jelent.'Kedves' kis gesztus volt ez a felesége irányába.

Depp nem először módosítattja már meglévő tetkóját, hiszen miután 1993-ban Winona Ryder színésznővel szakított, a 'Winona Forever' (Winona Örökké) feliratot 'Wino Forever'-re változtatta.

Katie Price - 2007-ben férje, Peter Andre neve felkerült az énekesnő csuklójára kislányuk Princess nevével együtt és egy királyi koronával megfejelve. Miután 2009-ben szétváltak útjaik Katie nem sokat teketóriázott és egy olcsó megoldással áthúzatta egy nagy X-el Pete nevét. Később aztán egy rózsával tüntette el a nyomokat kezéről.


Victoria Beckham - A kakukktojás, Mrs. Beckham, aki nem szerelme elvesztése miatt töröltette tetkóját. Posh hátán, a gerincoszlopon futott végig a héber felirat, melyet lézer segítségével már szinte teljesen sikerült eltüntetnie a focista feleségnek. Állítása szerint azért volt erre szükség, mert jelenlegi divattervező imázsába nem fér bele egy ilyen tetkó.