8 millió a tét!

Zalatnay Sarolta 2016-ban szerencsétlen balesetet szenvedett egy érdi bevásárlóközpontban. Akkor hat bordája törött el, víz került a tüdejébe, emiatt légmelle is keletkezett. Több mint két hétig tartó kórházi kezelés után, majd egy évig kínozták fájdalmak. A baleset a bevásárlóközpont lépcsőjén történt, ahol Zalatnay ügyvédje szerint a hibás csúszásgátlóban akadt meg a művésznő lába, így esett több lépcsőfokot lefelé.

Cini a Blikknek az alábbiakat nyilatkozta:

– Egy évig szenvedtem a baleset miatt, és még mindig előfordul, hogy légszomjam van és szúr az oldalam. Szerettem volna egy életre elfelejteni azt a szót, hogy bíróság, de nincs más választásom, perre kell mennem. Nem sikerült ugyanis megegyezni a céggel, pedig még a lányom, Niki is próbált segíteni, tárgyalt a cég angliai központjában, de hiába...

Korábban a közös megegyezés esetén még csak négy millió forintot követelt Zalatnay az áruháztól, azonban a bevételkiesése, mely a fellépések miatt keletkezett és a sérelemdíj, mely a fájdalmas kezelések költségeit fedezné duplájára emelte kárigényét.

Bár Cini azt mondta korábban, hogy soha többet nem szeretne bíróság elé állni, most igazáért ezt is bevállalja.

Forrás:Blikk