Vajon Majka erre mit reagál?

Tovább gyűrűzik a Boros Lajos betegségéből kiindult botrány. Korábban Andy Vajna felesége védelmére kelt, miután Majka helyretette az amerikai állampolgárságra hajtó Vajna Timit. Kormánybiztosunk az interneten üzente Majkának, hogy fogja vissza magát a nyilatkozataiban, mert különben búcsút inthet a munkájának. Ezután Majka kulturált módon válaszolt a felháborodott férjnek:

Tisztelt Andy Vajna úr’! Azt gondolom, hogy amíg becsülettel, lelkiismeretesen ellátom a feladatomat a munkahelyemen, nincs erkölcsi alapja és helye ilyen eltúlzott fenyegetésnek, különösen a nagy nyilvánosság előtt. Javaslom Önnek, hogy tartsa kordában kedves feleségét és tanítson tiszteletet számára. Aki ismeri Boros Lajost, tudja, hogy mennyire nagyszerű ember. Nincs helye nyilvánosan ilyen pocskondiázásnak. Amennyiben bármilyen módon megpróbál eltávolíttatni a TV-től, jogi útra terelem az ügyet. Nem kívánok többször nyilatkozni az ügyben.

Több sem kellett a megsértődött Timikének, aki Majka nyilatkozata után kis ózdi parasztnak nevezte a műsorvezetőt amellett, hogy kikérte magának, mi az, hogy egyáltalán hozzá szólni merészelt Péter.

Majka te pedig milyen jogon merészeled az ÉN nevemet a szádra venni? Tudjad már, hogy honnan jöttél te kis ózdi paraszt. Tanúsíts tiszteletet és alázatot irántam és férjem, Andy iránt, mert egy tollvonással kitöröl téged a TV képernyőről. Mit képzelsz te magadról? Elegem lett abból, hogy Boros Lajosért sír az egész ország, amikor a választásokon életek fognak múlni. Csak te olyan kis tudatlan porszem vagy ebben a gépezetben, hogy fel sem fogod, hogy mi folyik itt! 

Nagyon nem értjük, hogy Vajna Timi miért tartja olyan nagyon fontosnak a hazai választásokat, főleg annak tükrében, hogy talán haza sem jöhet április 8-ig és egyébként is, jelenleg az amerikai állampolgárság megszerzése számára fontosabbnak tűnik, mint bármi egyéb.