A hülyeségnek nincs határa

'Nagy az Isten állatkertje' - tarja a mondás, emiatt nem is nagyon lepődtünk meg, amikor megpillantottuk az argentin származású Luis Padron fotóit. A fiatal srác közel 15 millió forintnyi összeget áldozott arra, hogy teljesen elffé alakuljon. Persze megvan az oka annak, hogy miért is szeretne a mesevilágban élni, hiszen az iskolában érzékeny és befelé forduló gyerekként nagyon nehéz dolga volt. Az erőszakos fiúk állandóan kötözködtek vele, ezért menekült egy álomvilágba, amit számára a tündérek meséi jelentettek.

Eleinte csak a beöltözést választotta, azaz a cosplay-t, de 20 éves kora körül ez már nem elégítette ki, így a plasztikai sebészet felé vette az irányt. Hatalmas fájdalmai voltak a műtétek után, hiszen a speciális arcformát teljes átalakítással kellett megoldani.

Emellett a testéről a szőrt lézerrel tüntették el, ugyanúgy, ahogyan a bőrét is kivilágosították. Már kezdik jól érezni magát a bőrében, de leginkább arra vágyik, hogy bekerülhessen a Gyűrűk Ura című filmsorozatba szereplőnek.

Még további műtétek várnak rá, legközelebb például igazi tündér füleket fog kapni.