A Halálos Iramban 8 megint nagyot fog szólni!

Halálos iramban 8 hihetetlenül látványos jelenetének szemtanúi lehetünk a mobiltelefonnal felvett felvételen. Justin King, a film vezető producere tette fel a jelenetet Twitter fiókjába, hogy mindenki lássa, milyen megdöbbentő hatást kelt, ha autók repkednek a parkolóház ablakán. Mindezt úgy megoldva, mintha Cleveland közepén, egy átlagos hétköznapi forgalomban történne.


Eddig is rengeteg videót és képet posztoltak a stáb tagjai, a rendező és maguk a szereplők is, azonban ezt az ütős videót érdemes látnunk. Csak nehogy az összes nagy durranást még a bemutató előtt ellőjék. A sorozat korábbi részei is tele voltak robbanással, ütközésekkel és őrült autós trükökkel, de amit ezen a videón látunk igazán elképesztő.

A Halálos iramban már sosem lehet olyan, mint amikor a fiatalon elhunyt  Paul Walker játszotta az egyik főszerepet, azonban Vin Diesel mellett feltűnik az új részben Charlize Theron és Schott Eastwood is.
A film bemutatóját  2017. április 14-re tervezik, addig még rengeteg feladatuk lesz a kaszkadőröknek és a színészeknek egyaránt.
A képre kattintva nézhetitek meg a hihetetlen jelenetet!