A vérnyomása a kritikus érték alá esett le.

Palik Lászlót a stáb kórházba akarta vinni, de a Blikk értesülései szerint a műsorvezető nem akarta, hogy miatta álljon a munka. Végül infúzió segített az állapotán - írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a kimerültség és a családja érkezése miatt érzett izgatottság is közrejátszott abban, hogy az ájulás szélére került.

“Laci falfehéren érkezett a forgatásra, közel állt az ájuláshoz, szinte azonnal eltűnt a sátrában. Sejthető volt, hogy van valami fennforgás, mert a sátrat egy percen belül körbetekerték pokróccal, hogy senki ne lásson be. Egyértelmű volt, hogy valami egészségi probléma adódott, főleg, amikor a csapatorvos és a mentők vitatkozni kezdtek. Utóbbiak ugyanis azonnal kórházba akarták vinni Lacit, aki viszont huszonöt perc múlva a versenyzők között dirigált“ – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

Kiderült, Palik túlhajtotta magát, kiszáradt, a vérnyomása a kritikus 65-re esett le, s tényleg pillanatok választották el az ájulástól. Persze, ez nem meglepő, mert amellett, hogy szinte mindennap forgat, aktívan sportol is.