Mindkét részről elmesélték a sérelmeiket.

A viszály akkor tört ki, amikor Marika állítólag elszerette az édesanyja barátját, Elemért. Ők azonban cáfolják, hogy ez történt volna.

- Ebből így, ebben a formában semmi sem igaz. Ugyanis az történt, hogy én szerettem bele halálosan Marikába, és ettől kezdve egyfolytában ostromoltam. Tehát nem felel meg a valóságnak, hogy Marika szeretett el engem az édesanyjától, Margittól. Nekem volt minden vágyam, hogy az enyém legyen ez a lány. Mindkettőnknek csak az a bűne, hogy a szívünkre hallgattunk. – nyilatkozta a Kiskegyednek Marika férje, Elemér.

Ennek ellenére nem is olyan rég Marika gondolta úgy, hogy elég a családi viszályból, és fátylat kell borítani a régi sérelmekre. Vett hát egy mély levegőt, és felhívta telefonon az édesanyját. Bangó Margit bele is egyezett, hogy találkozzon a lányával, akivel már hosszú évek óta egy szót sem beszéltek egymással. Azonban az egész békülési kísérletnek gyorsan véget vetett Margit unokája, Marika lánya, Tina, aki felhívta az anyját, és állítólag durva hangnemben közölte az édesanyjával, hogy a nagyanyja nem fog találkozni vele. Azóta továbbra sem beszél egymással anya és lánya. Sem Marika a saját édesanyjával, Margittal, sem pedig vele nem áll szóba a saját édes gyereke, Tina.

Egyébként nem a szerelmi háromszög miatt romlott meg ennyire a családtagok viszonya egymással. Állítólag Tina volt az, aki mindent visszamondott a nagyanyjának, amit a szülei beszéltek róla, és ezzel végképp elmérgesedett a kapcsolat a szülei és a nagyanyja között. A nagylány amikor egy hatéves gyerekkel az utcára került, később oda is költözött a nagyanyjához, és azóta is ha nem is együtt, de egymás közelében élnek. Bangó Margit pedig nem is ismeri a másik három unokáját, sőt a nemrégiben született két dédunokáját sem látta soha sem..

Terry mindig számíthat rá

Bangó Marika a súlyos beteg Terry Blacket szólítja anyunak, és a telefonjában is „anyu” néven van elmentve a rákkal harcoló előadó telefonszáma. Ő a legfőbb bizalmasa, de rá is mindenben számíthat a Németországban élő nagybeteg férfi.

Forrás: Blikk