Tóth Vera élete 180 fokos fordulatot vett két évvel ezelőtti gyomor bypassműtétje óta.

Az énekesnő 2016 nyarától kezdve több mint 45 kilót adott le a beavatkozásnak és az életmódváltásának köszönhetően. Vera a fogyással párhuzamosan teljesen kivirult, nem csoda, hogy a magánéletére is hatással van a pozitív változás. A Liluland új adásában az énekesnő lelkesen mesélt az új korszakáról Lilunak, valamint azt is megsúgta, szilfidebben még a szexet is sokkal jobban élvezi.

– Jobban, persze, gondolhatod! – mosolygott a nemi örömöket firtató kérdésre Vera. – Sokkal könnyebb vagyok, és így mindenkinek könnyebb. Az ember száz kiló felett megtanul repülni, hogy ne érezze annyira a másik, hány kiló is vagy.

Az énekesnő azt is elárulta, már a „szex bibliáját' is beszerezte.

– Megvettem a Káma-szútrát, most már nem repülök, hanem elszállok, és vissza kell húzni, mint a lufit – nevetett Vera, aki nem csak külsőleg, hanem érzése szerint személyiségében is sokat változott a fogyásnak köszönhetően. – Sokat finomodtam. Minden testalkatnak megvan a velejáró személyisége, stílusjegyei. Mondták a barátaim, hogy azért örülnek, mert a pofám ugyanakkora, mint régen. Szeretek káromkodni, szeretek hedonista lenni, meg mindent, ami szájon át történik. Ami változott, az a mértéktartás.

Dr. Vizi János szexuális medicina szakember szerint nem csak a magabiztosság, hanem hormonális változások is állnak ilyenkor a szexuális élet javulásának hátterében.

– Ahogyan a férfiaknál is csökken a tesztoszteronszint hízás esetén, úgy a női zsírszövet sem éppen ideálisan hat az ösztrogénszintre. Ha ilyen sokat fogy egy nő, az hormonálisan is eredményezi a jobb libidót. Amennyiben a fogyás életmódváltásnak köszönhető, és az illető nő sokat sportol, az tovább növeli a libidót. A szex minimum páros műfaj, és ha a partner pozitívan éli meg párja változását, az szintén javíthat a szexuális együttléteken – fejtette ki a szakértő.

Tóth Vera elmesélte, hogy újabban a flörtölés is sokkal élvezetesebb számára, pedig régen sem esett nehezére az ismerkedés.

– Élvezem a testbeszédet, a játékosságot, ami egy férfi és egy nő között zajlik. Van egy olyan érzése az embernek száz kiló felett, hogy nem mindent engedhet meg magának, állandóan vissza kell fognod magad, rengeteg vagy. De ha elhatároztam, hogy én azt a pasit akarom, akkor megkaptam – árulta el Vera.

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram