A hatalmas autó megrekedt a zsákutcában és lebontotta egy ház kerítését

A magyar kamionsofőrnő egy elhibázott tolatással próbált meg az angliai Cheshire megye kisvárosának zsákutcájából kihajtani. Szerencsétlen módon azonban az egyik lakó kerítését tarolta le. A tulajdonos hölgy megpróbált kiabálni a vezetőnek, hogy álljon meg, mert csak kárt okoz neki, de ennek ellenére az autó tovább haladt. Lebontotta a fakerítést és egy táblát is. 

Az esetről egy helyi férfi videó felvételt készített, melyen kiválóan hallatszik, ahogy a kamiont vezető hölgy magyarul kiabál neki. 'Figyelj már, inkább segítsél, jó! Merre menjek?' mondja, miközben folyamatosan nyomja a gázt és bontja tovább a kerítést.
Közben az károsult tulajdonos kiabálva elmegy és hívja a rendőrséget. Később elmondta, hogy próbált beszélni a vezetővel, aki láthatóan nem értette a nyelvet.


Végül a kamion egy helyi sofőr segítségével szabadult ki a szorult helyzetből, ő segített a manővert elvégezni. A kamion tulajdonos cég később nyilatkozatot adott ki, melyben jelezték, hogy megfelelő felelősségbiztosítással rendelkeznek, így a kárt megtéríti a biztosító. A sofőr folyamatosan tájékoztatta őket az eseményekről.
A cég hangsúlyozta, hogy heti átlag 1400 szállítást végeznek a szigetországban, mely esetekben nem történik baleset. Hozzátették még, hogy komolyan veszik a vezetők továbbképzését, minden évben oktatást szerveznek számukra.