Komoly lépésre szánta el magát!

A mű­sor­ve­zető meg­tudta, mennyi az ide­á­lis kor­kü­lönb­ség két test­vér kö­zött, ezért ko­moly dön­tést ho­zott, nagy lé­pésre szánta el magát.

Mihamarabb kistestvért szeretne a lányának Berki Krisztián. A FEM3 Café műsorvezetője a hétfői műsorban érdeklődött a szakértőtől és a vendégként meghívott Pachmann Pétertől, hogy mennyi az ideális korkülönbség két testvér között.

'Megmondták a tutit! Öt év az ideális különbség! Négy és fél éves Nati, októberben lesz ötéves, szóval belehúzok!' - jelentette ki az izomceleb, aki új kedvesétől, Katona Renátától szeretne második gyermeket.

A pár idén januárban esett szerelembe egymással egy síelésen, a kapcsolatuk pedig annyira jó az elejétől kezdve, hogy már a kezdetekkor esküvőről és gyermekvállalásról beszéltek. 

Most könnyen lehet, hogy a szavaikat tettekre is váltják, ugyanis a híresség nem szeretné, ha Nati már túl nagy lenne, amikor megérkezik a kistestvére.

<iframe allowfullscreen='yes' width='640' height='360' src='//fem3.hu/neoplayer/fem3/embed/34926_berki-krisztian-biztos-hogy-ket-anyukatol-lesz-ket-gyermekem.html' frameborder='0' scrolling='no'></iframe>