A new yorki metrón utazva nem gondolta, hogy filmezik...

New York-ban nem szokatlan, hogy egy hírességbe botlunk, bár a metrón azért még ők sem utaznak sokszor. Keanu Reeves a Mátrix sorozat és több sikeres mozi sztárja egyszerű, hétköznapi emberként éli mindennapjait. Így a tömegközlekedést választotta a zsúfolt felszíni utak helyett.

A színész utazása során manapság már szokatlan dolgot vitt véghez, ami egyébként egy teljesen hétköznapi és udvarias gesztus volt még néhány évvel ezelőtt is. Mostanában a metrón utazók többsége fel sem néz mobiltelefonjából, így akarva vagy akaratlanul, nem veszik észre ezeket a helyzeteket. Magánéletében a színész több tragédiát is végig kellett, hogy éljen, édesapja kábítószer csempészésért börtönbe került, egyik lánytestvére leukémiás lett, felesége halva szülte meg közös gyermeküket, majd pedig egy autóbalesetben őt is elvesztette Keanu.

Ezért is csodálatos, hogy nem veszett ki belőle az emberség és az udvariasság.  Eddig is az egyik kedvenc színészünk volt Keanu Reeves, ezek után pedig már nem csak a filmekben nyújtott alakításai miatt imádjuk őt!


Mindenki számára követendő példát mutatott lovagias cselekedetével.