Budapest — Szívbemarkoló sorokat posztolt tegnap délután közösségi oldalán Molnár Ferenc Caramel (36) arról írt, hogy kislányukat, Szofit (3) leukémiával diagnosztizálták.

– Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. A kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk, miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben – osztotta meg a megdöbbentő hírt a Mega­sztár egykori győztese.

– Hosszan elhúzódó, lázas betegség miatt vitték orvoshoz Szofit – mondta a Blikknek a család képviselője. A kórházban alaposan kivizsgálták a kislányt, majd a vérvétel után közölték a szörnyű diagnózist a szülőkkel.

– Természetesen lesújtotta őket a hír, de tudják, hogy Szofi meggyógyul. Kivá­lóak az esélyek a gyógyulásra, azonban a folyamat hosszú és nagyon komoly erőfeszítést kíván meg a gyerektől és a szülőktől egyaránt. Caramelék a jövőben mindent ennek a célnak rendelnek alá – tette hozzá a képviselő.

Fotó: Facebook 

– Kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül. Nem vagyunk egyedül, számtalan pozitív példa erőt ad. Reméljük, a mi példánk is erőt ad majd másoknak – írta bizakodva az énekes.

– Nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat. Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. A fellépéseimnek, feladataimnak az erőmhöz mérten megpróbálok eleget tenni. Kérem Istent, adjon erőt életünk legnagyobb küzdelméhez – zárja sorait Caramel.

Forrás: Blikk