Nem hagyja, hogy ez legyen gyermekével!

Jó pár hónapja nem egy pár Hódi Pamela és Berki Krisztián, de úgy látszik, hogy a volt szerelmespár viszonya egyáltalán nem felhőtlen, mert Pamela így kelt ki magából:

'A tegnapi elobejelentkezesre terve , amit Nati apja keszitetett Eszterrel !
Sokszor elmondtam, hogy a lanyomat mindig vedeni fogom! Barkivel szemben!
Neveles szempontjabol nem gondolom, hogy hazugsagra kell birni a gyereket, 4 evesen elferditeni a vilagat, es romba donteni a nevelesemet, azert hogy a mediaba vigyunk egy kis csavart!

Nati oszinte es elmondta, hogy bolondoznak azzal, hogy Oliver kesziti a videot! Ez latszik is a kis arcan, hogy nem mond igazat! Azonnali potcselekves...Kedves Eszter! Annyi eszed nem volt, hogy szolj az elo kozben, hogy 280 ezer ember lat olyan dolgot amit nem kene ???
Rendesen helyt alltal, mint egy felvetelt elkeszito inas. Gratulalok!

Onzo es felelotlen dologert nem tudok elnezo lenni! Egy apa vedi es ovja a lanyat, nem a mediaban hasznalja es probalja bizonygatni milyen fa*za is, mikozben a maganelteben abszolut nem segit semmiben. Mikor megtudtam, azonnal jeleztem hogy torolje le! Semmi nem tortent. Biztos fontos volt a heti 1 apanal alvasnal elovideot keszitetettni...Ez a gyermek az apjanak van kiszolgaltatva ezekben az orakban! Ő meg nem tudja, mi az internet vilaga.
Kerdezem En! Ti mit tennetek a helyemben?
' -
zárta sorait Pamela...

Pamelát volt párja, Berki Krisztián egyik Facebook-videója háborította fel.

Itt megnézheted a videót, ami Pamela kiakadását okozta:

 

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2017. december 15.