A legtöbben 3 hónap alatt sem kapnak ennyi pénzt!

Kóbor János arról beszélt, hogy ha csak a nyugdíjából kellene élnie, valószínű éhen halna. Megalázóan kevés, csak 1-2 tankolásra futná belőle, még a gyógyszereit sem tudná kiváltani.
Az Omega frontembere még ma is aktív és koncertek tömegét adja az országban és külföldön is egyaránt. Azért, ha megnézzük, nem is olyan csekély most már a nyugdíja a művész úrnak!

Úgy tűnik Hajdú Péternél is betelt a pohár és megszólalt az ügyben. Mondanunk sem kell, nem fukarkodott a kemény szavakkal:

'Nem tudom megérteni az ilyen embereket! A régi rendszerben nem ismertétek a számlát és zsebre tettétek a hatalmas gázsikat, ami után nem adóztatok! Akkor bezzeg nem sírtatok csak szórtátok a pénzt! Most meg csodálkozva álltok és várjátok, hogy majd a kormány kisegít? Régóta ismerjük egymást és már évekkel ezelőtt mondtam neked, hogy jusson eszedbe, hogy mi lesz veled 10-20 év múlva…És tessék…most nyilvánosan kéregetsz meg rimánkodsz. Most nemrég megkaptátok a művészeti járadékot, ami nem kevés 121.120 forint. A legjobb tudomásom szerint a 160 ezer forintos nyugdíj, amiben részesülsz, nem mondható átlagosnak. Nem tudom milyen autód lehet, ha csak 2-3 szor tudsz ennyiből megtankolni?! Öngondoskodni kellett volna! Most már edd meg amit főztél…'

Nekünk őszintén, már nagyon elegünk van a panaszkodó művészeinkből. Nektek mi a véleményetek?