Győzőt vízzel kellett fellocsolni, amikor megtudta!

A NAV korábban indított eljárását Gáspár Győzővel szemben meg kellett szüntetnie, mert a Kúria hatályon kívül helyezte az első fokú bíróság ítéletét, és új eljárás lefolytatására kötelezte az adóhatóságot!
'Győzőt egy vödör vízzel kellett fellocsolni, amikor ezt megtudta' – magyarázta az öccse, Gáspár Zsolti.

Győzike, mikor ügyvédjénél értesült a hírről, majdnem elalélt.
'Az ítéletnek ezt a mondatát ismételgetem magamban: 'Megfosztották a jogától.' Hol vannak a felelősök, akik engem a jogomtól megfosztottak? Őket is 200 kommandós fogja elhurcolni a gyerekei szeme láttára? Nekik is sorra mondják vissza a fellépé­seit, azt gondolva, hogy bűnözők? Hol itt az igazság?' – bosszankodott Győző, aki nehéz időszakon van túl.

A  NAV 40 millió forintot akart behajtani a Romantic együttes frontemberén, aki a Győzike Show évadai alatt is gyarapította örökölt vagyonát. Egy széfbankba elhelyezett 11 kg-nyi aranyát is lefoglalták többek közt, valamint december 7-re árverést is hirdettek a lánya, Gáspár Evelin nevére írt házban. Szinte valamennyi bútort, berendezési tárgyat el akarták árverezni, minden új tulajdonoshoz került volna..

'A Kúria most kimondta, hogy a NAV azzal a lépésével, hogy a külföldi megkeresés bevárása nélkül hozta meg első és másodfokon is döntését, megfosztotta a felperest a jogorvoslati jogosultságától' – mondta e Gáspár ügyvédje, dr. Szilágyi Roland, arra hivatkozva, hogy az eljárás azután indult, hogy Győző egy román cégtől 50,3 milliót vett fel. A jogi képviselő megjegyezte még, hogy a perben a közigazgatási eljárás során lefoglalt vagyontárgyakat is vissza kell adni.

'Tönkre tették az egész nyarunkat!' – fakadt ki Gáspár Győző, akinek a NAV megfizeti a perköltséget, mert a javára ítéltek.
'Hogy mit fogok csinálni ezzel a 150 ezer forinttal? El fogom vinni a daganatos gyerekeknek' - vágta rá a showman.