Gáspár Bea a Konyhafőnök műsor előző évadában a zsűriben kapott helyet -ám, mint most kiderült, az előzetes ígéretek ellenére a következő szériában már nem számítanak rá!

Amikor a fülébe jutott, hogy lehetséges, hogy nem lesz zsűritag, utánajárt a kérdésnek, és tényleg kiderült, hogy a produkció nem számol már a jelenlétével! 
A történtekről egy élő videóban mesélt Facebook oldalán.

„Én már a Konyhafőnök VIP zsűritagjai közül kiestem, nagyon sokan hitegettek ezzel kapcsolatban... Nem vagyok benne, kész, ezen nincs mit felháborodni. Ez az ő döntésük volt. (...) Maga a műsor egy jó konstrukció. Majd meglátjátok a tévében, mit találtak ki, és majd én is meglátom, milyen szuper adások lesznek. (...) Nem így szólt a szerződés, de mindegy. Nekem is rosszul esett a dolog, amikor megtudtam.. nem attól, akitől kellett volna... mindegy, hosszú a sztori és kegyetlen... Elfogadtam volna ezt májusban is, amikor már mindenki tudta, csak én nem... aztán júliusban valahogy megtudtam, azt is valami körmönfont utánjárással, amikor sejtettem, hogy valami nincs rendben. (...) A lakásétterem miatti projectem is miattuk késik, azért azt a hónapot választottam, mert azt mondták, hogy nekem októberben már nem nagyon lesz forgatásom.”

Forrás: Blikkrúzs