A szabadfutó sportág fenegyerekei megmutatják mi a bátorság

Két profi Free-Runners készítette el ezt a fantasztikus videót Istambulban. A Boszporusz folyó csodálatos hátteret biztosított a srácok halált megvető bátorsággal végrehajtott akrobatikus mutatványainak. A free-running egy nemrégiben született sportág, mely az akrobatikus ügyességet, az atletikus képességeket ötvözi.

A szabadfutás célja, hogy bármilyen természetes vagy mesterséges akadályt leküzdjenek a mozgás szépségének és dinamikájának hangsúlyozásával. A free-runnerek saját magukat, képességeiket akarják a legjobban megismerni.

A fiatal sportolók képzelete  a konténerekből összeállított pálya elkészítésekor szabadon szárnyalhatott. A Németországból érkezett Jason és a görög Dimitris régi vágya volt, hogy Törökországban készíthessék el saját pályájukat. Jól sikerült a kialakítás, hiszen olyan veszélyes pörgéseket, ugrásokat hajthattak itt végre, mint például az 50 méter magasságot is elérő, három egymásra rakott konténerről való leugrás, vagy a targoncán mozgatott kontérre való átugrás.

Hihetetlenül látványos és dinamikus mozgások sorozatával érték el a pörgős videó elkészítését.