Justin Bieber ifjúkori ballépéseit tetézi egy botrányos viselkedésével.

Kicsit kezd elszállni a ló Justin Bieber-rel. A tinikorból lassan kinövő sztár Cleveland egyik hoteljében gondolta, hogy mindenkinél erősebb. Forrófejű gyerekként viselkedett, aki elkövette az első számú hibát, amit egy verekedésnél elkövethet az ember - két fejjel magasabb és jóval erősebb ellenféllel kezdett ki.

A balhéról készült videót cikkünk alján tudjátok megnézni!

Annak ellenére, hogy Bieber bajusza már serken és az edzőteremben is elkezdett gyúrni, könnyű szerrel ütötte őt ki az ismeretlen a hotel folyosóján. A többi jelenlévő alig tudta megfékezni a verekedést. A konfliktus előtt egyébként még nem látszott idegesnek az énekes, a clevelandi kosárcsapat egyik meccsét látogatta meg, ahol több fotó is készült róla. Ezeken a képeken mosolyogva pózol még a kabalaállattal is.

Az eset másnapján a platinaszőkére festett énekes egy fotót tett közzé, azzal a felirattal, hogy 'Egy karcolás sincs a szépfiún'. 

Bieber nyilatkozata szerint már elege van abból, hogy a rajongók azt hiszik bármikor csinálhatnak róla egy képet, hiszen megvásárolták az albumát. Akkor talán elfogadnánk indoknak reakcióját, ha már korábban nem történtek volna hasonló esetek. Azonban már 2014-ben is volt egy incidens, amikor Ibiza szigetén Orlando Bloom színészt ütötte le egy szóváltás közben.

Itt egy rövid videó a mostani verekedésről: