Hajnalka elmondása alapján tökéletesen kiegészítik egymást Majkával gyereknevelés terén: míg előbbi feszesebb személyiség, utóbbi lazaságot csempész a családba.

„Sokan egy párkapcsolatban mondják azt, hogy megtalálták a másik felüket. Én ezt nem szeretem használni, mert szerintem mindenki egy egész. Viszont, amikor az anya és az apa szerepéről beszélünk, akkor úgy gondolom, erre valóban az a tökéletes kifejezés, hogy megtaláltam a másik felem. Azt gondolom, hogy az anyáknak van egyfajta monotonitása napi teendőiben. Nekik rendet kell rakni, oda kell figyelni, míg az apa megérkezik és ő tudja kicsit tisztábban látni a helyzetet. Volt olyan, hogy már tényleg nem láttam a fától az erdőt, még, amikor az első gyerekünk megszületett. Három órán keresztül arra vártam, hogy megnyugodjon szegény, hiszen csak sírt és sírt, pedig már mindent megpróbáltam. Ezután felhívtam Petit, aki hazajött, levetkőztette a gyereket és öt másodperc alatt észrevette, hogy itt valamilyen vírusos fertőzésről van szó.
Nagyon szeretem, hogy értékes időt tud tölteni a gyerekeinkkel és élvezi is azt. Ha előfordul, hogy én elfáradok, addig apa továbbra is ezer fokon tud égni, amikor ott vannak a gyerekek.'