Szédülési rohamai miatt nem akar többet vezetni

A Bomeráng című rádióműsor jól ismert és közkedvelt műsorvezetője, Boros Lajos nemrégiben a műsor Facebook oldalán hirdette meg kedvenc Mercedes autóját, melyet rajongói közül szeretne valakinek eladni. 

 „Drága barátom, ennél örökebb emléket a Bumerángból nem szerezhetsz! (Hacsak… na nem… azt nem!) Minden zuga a kocsinak mesél, zenél, miközben biztonságot ad, és suhan. Eddig még nem hagyott cserben. Fájó szívvel válok meg tőle, de nagyon jó szívvel ajánlom Neked, akinek antennája van a Bumerángos jelek vételére. Figyeld meg, együttléted első órája után megszáll téged a Merci és Boros Lali szelleme. Sugallatok jönnek majd, és SZELLEMES LESZEL!
Szóval RÁD gondoltam, mint vevőre, mert egy idegennek nem adnám. Időnként meg is látogatom majd nálad, hogy ellenőrizzem, jól bánsz-e vele, megérdemled-e? 

 Január végén kórházba került sorozatos szédülései miatt. Ekkor kapott pacemakert, melyet Ferikének hív és csak kis besúgóként utal rá, hiszen amikor elmegy az orvoshoz, a kis kütyű minden információt megad Lajos orvosainak. Egyébként a szívproblémái mellett cukorbetegségével is meg kell küzdenie, mely miatt meggyengültek a fogai, így enni sem bírt. Ez okozhatta látványos fogyását is.

Reméljük az autó új gazdához kerül és Boros Lajos jövőbeni szívműtétje is sikeres lesz. Jó egészséget kívánunk neki!