Folyamatosan zaklatják, amióta kitálalt Havas Henrikről...

Havas Henriket elsőként Baukó Éva vádolta meg a nyilvánosság előtt zaklatással, azóta, mióta megszólalt sok mindent kell kiállnia: folyamatosan fenyegető üzeneteket kap.

Baukó a Facebook-oldalán mondta el először, hogy Havas Henrik zaklatta őt, később azután több interjút is adott, ahol elmondta, hogy, amikor a Tanár úr asszisztense volt miket mondott neki Havas. Éva korábban már a ValóVilágban is elmodta, hogy próbálkozott nála a tévés, a zaklatás még azelőtt történt, hogy Éva a valóságshow-ból ismertté vált volna. Felbátorodva nyilatkozatain több más ismert nő is vallomást tett közzé:

Havast Molnár Anikó és Görög Zita is zaklatással vádolta meg.

Baukó Éva sokak indulatát és haragját szabadította magára azzal, hogy nyilvánosan megvádolta Havas Henriket, záporoznak a fenyegető üzenetek, amit egyre nehezebben visel. 'Megszoktam már a negatív töltetű üzeneteket, de a mostani helyzet minden eddiginél durvább. Amikor azt írják, hogy este ne nagyon menjek az utcára, és hogy mindig figyeljek a hátam mögé, mert akár meg is sérülhetek, az

már túl van azon a határon, amit még el tudok viselni'

-  mondta Éva, aki megint pánikrohamokkal küzd. 'Már régóta nem volt pánikrohamom, de kedd éjszaka ismét előjött.

Hajnali egykor körülbelül 150 volt a pulzusom és 50 percen keresztül mozdulni sem tudtam a pániktól. Tudom már, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hogy enyhüljenek a tüneteim, de nagyon rossz volt újra átélnem. Szeretném, ha már az egész ügynek vége legyen' - árulta el Éva, aki még hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, ha Havas beperelné őt.