A sok nehézségen mindig túl tudott lépni, de a jelen kihívásai nagyon igénybe veszik.

Az énekesnő életében sok dráma történt már, de a koronavírus-járványhoz hasonló még sosem. Megküzdött a rákkal, de sikeresen felépült belőle. Amikor az énekesnő tizenéves volt, az édesapja öngyilkosságot kísérelt meg, felakasztotta magát, mert szégyellte, hogy a lánya házasságon kívül lett állapotos. 

A sok nehézségen mindig túl tudott lépni, de a jelen kihívásai nagyon igénybe veszik.

Elmarad a művésznő születésnapi ünnepsége, de most ez legyen a legkisebb baja. A művésznő sosem rajongott azért, amikor őt ünneplik. Sokkal fontosabb számára az, hogy ő szerezzen örömet az embereknek. De most ezt nem teheti meg, ugyanis két fronton mért rá nagy csapást az élet: a színpadot és a családját is el kell felejtenie most egy időre. Mindkettő nagyon megviseli.

– A jelenlegi tragédiát csak fegyelmezetten élhetjük túl! Egyébként mindig minden bonyodalmon ez segített át! A család ki sem enged a kapun, óránként hívnak telefonon. Nem rajongok a születésnapomért, de most olyan jólesne a rokonok közelsége... – kezdi Margit a nak. – A legnagyobb ajándékom az lenne, ha gyorsan lezajlana ez a borzadály, és visszatérhetnék a színpadra a drága közönségemhez. És szeretek ölelni, puszilkodni, fontos számomra az érintkezés. Nagyon hiányzik az emberek közelsége... Forrás