Perrel fenyegetőzik és a Google-hoz fordult jogorvoslatért...

A Guns N' Roses frontembereként világhírnévre tett szert, rajongók milliói voltak oda hangjáért és külsejéért. Azonban az utóbbi időben inkább megbízhatatlanságáról cikkeztek az újságok.
Drogfogyasztása és rendszeres balhéi, koncert lemondásai után már-már úgy hihettük végleg lecsúszott, azonban az AC/DC felkérésére összekapta magát és világ körüli turnén bizonyítja tehetségét.

A napokban Axl egy kicsit felkapta a vizet, mivel elege lett azokból a mémekből, melyek alapját egy 2010-es koncerten készült fotó adta. Axl nem éppen a legjobb formájában, enyhén elhízva állt színpadra. Persze a mém gyártók nem bírtak magukkal és azonnal elkezdték készíteni a jobbnál jobb, vicces fotókat. Axl most a Google-hoz fordult azzal a kéréssel, hogy tiltsák le ezeket a képeket az internetről, hiszen az alap kép felhasználásához nem volt senkinek engedélye.

A valóban előnytelen képet gúnyos képaláírásokkal 'mémesítették'. Évek óta az egyik legnépszerűbb szerkesztett képek lettek ezekből a fotókból. A képeken általában a híres együttes dalaiból írt sorokat alakították át, mint például ezen a képen, a Take me down to the Paradise City című klasszíkust.

Reméljük Axl végül megtalálja az igazát és önmagát is, hiszen olyan nagyszerű dalokat szerzett, mint például a Terminátor film You could be mine című rock klasszikusa.