A vendégek kifogásolták az értelmetlen megkötéseket.

Az első japán pucér étterem tulajdonosai különleges szabályokat hoztak a vendégek számára. Csak 20 és 60 év közötti vendégeket fogadnak és kizárják a túlsúlyos vacsorázni vágyókat. Az étkezés megkezdése előtt lemérik a vendégeket, egy átlagos testsúlyt vesznek alapul a magassághoz képest, amennyiben ennél 15 kilóval nehezebb az étterembe betérő, akkor sajnos éhesen kell távoznia.

Sok ember számára voltak ezek a szabályok visszatetszőek, emiatt a vendégek panaszkodtak. Így augusztustól az étterem visszakozott és feloldotta ezeket a tilalmakat. Súlykorlátozás nélkül 20-120 éves korig bárkit szívesen fogadnak majd. Viszont vannak szabályok, amelyek továbbra is fennmaradtak, ilyen például a tetovált vendégek kitiltása.
Japánban a tetoválás a jakuzákra és az alvilágra emlékezteti az embereket, így csak tetkó nélküli pucérok vacsorázhatnak a vendéglőben. Tilos továbbá az érintés és a szomszédos asztaloknál ülőkhöz szólni, és a mobilokat is kéretik kikapcsolni.

Az étteremben show műsort is kapnak a vendégek a vacsora mellé. Két menüből választhat a vendég, melynek ára 130 dollár vagy 260 dollár lehet. Ugyan hazánkban még nincs meztelen étterem, de szerintem ami késik nem múlik, úgyhogy készüljetek!