Sokuk tragikus hirtelenséggel hunyt el

A híres emberekre gyakran gondolunk úgy, hogy ők hallhatatlanok. De a hírnév és a csillogás mögött ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Lehet, hogy más világban élnek, mint a legtöbbet, de amikor elérkezik az idő, mindannyian ugyanazon az úton haladnak végig. Összegyűjtöttünk néhány fotót, amelyek híres emberekről készültek akkor, amikor még nem is sejtették, hogy néhány napon vagy héten belül a halál karmai ragadják el őket.

20 nappal halála előtt készült Robin Williams-ről (1951-2014)  ez a fotó. Sajnos rosszul diagnosztizálták demenciáját, mely a halála előtti napokban súlyos depressziót okozott számára. 63 éves korában lett öngyilkos.

Freddie Mercury (1946-1991) 1991-ben készült utolsó fotóinak egyike. AIDS-ben szenvedett, de csak a halála előtti napon ismerte be a rajongói és a média előtt azért, hogy felhívja a figyelmet az AIDS és a HIV-pozitív emberek problémáira.

Carrie Fisher-t (1956-2016) elsősorban a Star Wars filmekből ismerhettük. Ezen a fotón egy angol rajongójával látható mielőtt Los Angelesbe indult volna. Négy nappal később sajnos szívrohamban hunyt el a kórházban.

Jimi Hendrix (1942-1970) ezen a fotón kedvenc gitárjával látható 1970 szeptember 17-én barátnője Monica Danneman lakásához tartozó kertjében. Másnap Londonban érte a halál a híres zenészt, vélhetően drog túladagolás miatt. Öngyilkosságát sosem erősítették meg, 

Amy Winehouse-ról (1983-2011) készült fotó 2011 július 12-én Londonban. Néhány napra rá július 23-án otthonában holtan találták, halálának oka alkoholmérgezés volt. Iszonyatos mennyiségű alkoholt találtak a vérében, de testvére szerint nem ez végzett vele, hanem a bulémia, mely folyamatosan rombolta szervezetét.