Szinte minden részt vevő ország sportolója posztolt már valamilyen érdekes képet Braziliából

Ugyan a 2016-os nyári olimpia még hivatalosan nem kezdődött el, rengeteg sportoló már a riói olimpia faluban tartózkodik. A néhány edzés mellett, jut idejük a brazil tengerpart adta lehetőségeket maximálisan kihasználni, úsznak, napoznak, és élvezik az életet - persze csak mértékkel. Vidámságukat képekben és videókban örökítik meg, melyeket a szurkolók nagy örömére Twitteren osztanak meg a nagyvilággal.
Lássunk néhány érdekes és vicces fotót, videót.

Az angol csapatban nincs hiány humorérzékből. Az aranyérem várományos Luke Patience egy eddig ismeretlen csapattagja meztelen fotóját twittelte, az alábbi képaláírással: 'Egy szobában lenni Golemmel, igazán kemény!' - utalva ezzel a híres Gyűrűk ura filmtrilógia szörnyű kinézetű szereplőjére.

Az ausztrál kosarasok a Zika vírust terjesztő rovarok ellen védő rózsaszín hálóba burkolózva mutatkoztak a fotón.

Szintén kosaras Andrew Bogut pedig a férfi mosdóban lőtt egy igazán vicces fotót. Kéretik pontosan célozni!

Majd a következő fotóján épp a zuhanyfüggöny karikáit próbálja helyükre rendezgetni. Az olimpia falu épületei sokak szerint nem megfelelő kialakításúak, rengeteg problémáról számolnak be a sportolók.

Az USA sportolói közül a mini méretű tornász Simone Biles, örömmel pózolt a fölé tornyosuló David Lee röpladással.

Az amerikai női futball csapat tagjai közül az egyik igazán kellemetlen helyzetbe került, hiszen egy kis pokemon épp a nadrágjába fészkelte magát.

Usain Bolt világhíres futó, a brazil rendfenntartó csapatok közé állt be kakukk tojásként.

A jamaicai úszócsapat üdvöskéi pedig egy gyerekmedencére hasonlító jeges fürdőt vettek a kemény edzés után.

Bár sok orosz sportoló számára kétséges, hogy egyáltalán részt vehetnek-e dopping botrányaik miatt az olimpián, a szinkronúszó csapat egyik tagja vidáman fúj olimpiai karikát levegőből a medence alján. Ez a teljesítménye már megér egy aranyérmet!