Minden hónapnak saját drágaköve van, a tied melyik?

A születésnapunk rengeteg dolgot elárul rólunk, nemcsak az asztrológia tudatja veled, hogy milyen a természeted, hanem arról is meggyőződhetsz születésed hónapja alapján, hogy milyen drágakő illik hozzád. Sokak szerint mágikus tulajdonságai vannak ezeknek a köveknek, némelyik még stresszoldó hatással is rendelkezik.

Minden hónapnak meg van a saját drágakövük. Ezeknek a köveknek a jelentése szorosan illeszkedik az egyes hónapokhoz. 

Január - Gránát

Bizalom és tartós barátság jellemzi. Afrikában, Sri Lankán és Indiában bányászhatóak.

Február - Ametiszt

A februári születésű emberek intelligens és szerény emberek, számukra a kő tisztaságot és gondoskodást biztosít. Főként Zambiában található meg.

Március - Akvamarin

A vonzó és nagylelkű március szülöttek számára tökéletes választás ez a csodás kék színű kő.

Április - Gyémánt

A belső erőnket a csodásan csillogó gyémánt erősíti tovább. Jelképezi az újjászületést és a bölcsességet.  Afrikában, Oroszországban és az USA-ban is található belőle.

Május - Smaragd

Csodás zöld színe csak tovább erősíti az e hónapban születettek erős karizmáját. A bátrak, erős jellemű emberek sajátja, Afganisztán, Kolumbia és Zambia a fő lelőhelye

Június - Gyöngy

Az igazgyöngy és az alexandrit egyaránt jól illik a júniusi születésűekhez. Erős karizmára utal, tudatja, hogy vonzó, sármos személyiség vagy. Brazília és Sri Lanka a fő bányászati helye.

Július - Rubint

Szuper érzékeny az, aki júliusban született, számára a rubint vörös színe, a belőle áradó jólét és finomság igazán hasznos. A követ Brazíliában és Sri Lankán találjuk meg.

Augusztus - Peridot

Átlátszó, csodás zöld színű ásvány, mely a pozitív, rendíthetetlen és praktikus személyiségét mutatja az augusztus szülötteinek. Kína és Pakisztán területén bányásszák.

Szeptember - Zafír

Nagy elvárásai vannak a szeptemberben született embereknek saját magukkal szemben. Hűséges a kapcsolataiban. A zafír tisztasága jól illik személyiségéhez. India, Észak- és Dél-Afrika bányáiban található.

Október - Opál

Független és barátságos emberek köve. Könnyen beilleszkedik bármilyen társaságban. Bizalom és hűség, ez ami az opált jellemzi. Ausztrália a legnagyobb lelőhelye.

November - Topáz

A motivált, intelligens, ambiciózus emberek köve. Nambia, Nigéria, Pakisztán a hazája.

December - Türkiz

Energia és szeretet jellemzi a decemberben született embereket. Mindenkit boldoggá akar tenni. Szerencsehozó és siker jellemzi a türkizt. Világszerte megtalálható.