Megmutatta a hasfalát

Tóth Vera hihetetlen fogyást produkált az elmúlt időszakban. A dundi énekesnő nemrég hosszú Instagram posztjához csatolt egy fotót nem éppen feszes hasának bemutatásával. Célja ezzel az volt, hogy mindenki lássa, hogy milyen a valóság. Számára nagy örömet jelent, hogy ezt az eredményt elérte, és hormonális problémái ellenére is képes volt ellenállni a hízásnak. Posztjában arra is kitér, hogy ugyan ingadozik a súlya, hetente akár 3-4 kilónyit is, mégis egyenlőre még ő uralja a folyamatokat. 

Régen az összes védekezőrétegemet a pocakomra pakoltam. Írtó nehéz már nem oda pakolni.
A fogyás egy rituálé azért a célért, hogy levetkőzzem magamról a gátlásaimat, hogy a védekezőrendszerem ne zsírtömegekben mutatkozzon meg rajtam, hanem belül, a lelkemben tudjak megerősödni. Nehéz? Igen az, minden nap rettegek a plusz kilóktól! Nagy küzdelem tartani ezt a formát úgy is, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok karcsú és lehet, hogy nem is leszek....

 -osztja meg követőivel gondolatait az énekesnő. Elmondja, hogy sokan elítélik, amiért műtét segítségével kezdett a fogyásba, de számára ez életmentés volt, hiszen 25 évig cipelte a 130 kilós terhét. Történetét azért osztja meg, mert úgy érzi, hogy nem kell tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy igazi nők és dívák legyünk. Nem minden a külsőség.

 A való(di)ság izgalmasabb, egyedibb. Kívánom, hogy találd meg MAGAD ebben a tökéletes, gumicukor világban, sőt lépj ki belőle. ÉLJ! 

Érdemes elgondolkodni szavain.