A pletykát rágalomnak tartja

Már a 80-as években, mikor Szűcs Judith a csúcson volt, felmerült a pletyka, mely szerint az énekesnő egy arab pornóvideóban tűnt fel, mely szerepéért 74.000 dollárt kapott. Akkor Judith mindent cáfolt, mint ahogyan nemrégiben a Borsonline-nak is elmondta, nem létezik ilyen felvétel, hiszen ő sosem pornózott.

A hír azért került újra a figyelem középpontjába, mert néhány napja elérhetővé váltak az Ifjúsági Magazin régi évfolyamai, ahol bárki - előfizetés esetén - megtekintheti az újságokat. Szűcs Judith nagyon népszerű volt a 80-as években, és napjainkban is sokszor hallhatjuk énekelni koncertjein. Csodálatos hangja és fiatalos megjelenése mit sem változott az évek során. Sajnos a külseje és tehetsége inkább elriasztotta a férfiakat, nem vonzotta, hiszen alig mertek szóba elegyedni vele, vagy randira hívni, annyira megközelíthetetlennek érezték őt.

Egyébként az énekesnő kérte azokat a rajongóit, akik látni véltek róla bármilyen intim felvételt, vagy pornóvideót, hogy azonnal küldjék el részére is, mivel kíváncsi rá, milyen videón látható ő, amiről egyáltalán nincs tudomása. Állítása szerint ilyen felvétel nem létezik, csak egy hasonmása lehetett a képeken.

– Nem emlékszem arra a videóra. Hogy lettem volna én pornósztár? Akkor nem is lennék énekesnő. Most is azt mondom, hogy mutassák a bizonyítékot, mert én is kíváncsi vagyok rá. Nem véletlen, hogy a mai napig nem került elő az a felvétel, ugyanis nem létezik.

Mi sem hisszük, hogy bármi köze lenne a pornóiparhoz, hiszen még napjainkban is igen foglalkoztatott énekesnő, így nem szorul arra, hogy ilyen módon keressen pénzt.